Güzel Elevator Asansör +90 531 494 70 70 Malzeme Satışı

Asansör Malzeme Satışı Toptan Parkende Market Komple Paket Yedek Parça Fiyatları Firmaları Online Engelli İmalatı Firmaları Şirketleri Firması

+90 531 494 70 70 - +90 535 234 67 00 - asansorsirketi@hotmail.com
TÜRKİYE GENELİ ŞUBE BAYİLERİMİZ VAR
  • Albania Tregu i Ashensorit të bukur +90 531 494 70 70 Shitje me pakicë materiale Shitja me pakicë me shumicë Të specializuara Kompanitë e pjesëve me aftësi të kufizuara Njerëz me aftësi të kufizuara Hotel Moncharz Stretcher Hotel automatik 3000 2000 1000
Albania Tregu i Ashensorit të bukur +90 531 494 70 70 Shitje me pakicë materiale Shitja me pakicë me shumicë Të specializuara Kompanitë e pjesëve me aftësi të kufizuara Njerëz me aftësi të kufizuara Hotel Moncharz Stretcher Hotel automatik 3000 2000 1000 Albania Lift Market

KOMPANIA E PRODHIMIT TU PRODHUESVE ELEVATOR !!!

PRODUKTET TI MANUFACTURE

Shpejt dhe të gjitha TURQIA

HYRJE N CO VENDIN Bota

Q STNDRONI PRODUKTET TUAJ

NESE DUA TE SHITET

DUAJME 1 - 5 muaj

NIST listën e çmimeve dhe modelit

BAKENI EM NRIN TUAJ BRENDA TUAJ

QYTETI VENDI PA SHPENZIM N VEND SHTET EX SHPENZIM

KEMI T ALL GJITHA KOMPANIVE ELEVATOR.

KONTAKTI KONTAKTI US 90 535 234 67 00 - 90 531 494 70 70

Kjo është vetëm për kompanitë prodhuese.

 

 

RED COLOR ECONOMIC

YELLOW COLOR LUXURY

BLUE COLOR ULTRA LUXURY

GUZEL ELEVATOR MATERIALS SALES MARKET

ECONOMIC ELEVATOR MATERIAL PRICE LIST

MANUFACTURING PAYMENT IS CASH IN ADVANCE.

MATERIALS ARE DELIVERED EX FACTORY.

PRODUCTS AND PARTS ( 3 YEAR WARRANTY)

OUR FACTORY WILL DELIVER FROM IZMIR GAZIEMIR.

Address: Vatan Cad. Menderes Mah. NO; 49 / A Sarnıç / GAZİEMİR / İZMİR

YOU CAN ASK VIA WHATSAPP A PRICE FOR THE PRODUCTS AND BRAND FEATURES

SAVE OUR PHONE NUMBER Whatsapp: 90 535 234 67 00 && 90 531 494 70 70

www.asansoronlinesatis.com

www.guzelasansor.com

GENERAL MANAGER: PAŞA TAT

A3 CE TSE CERTIFIED 81_ 20. OUR PRICE

WITHOUT GEARLESS, DIFFERENCE 2000 ($)

NOTE: FLOOR STATION PRICE DIFFERENCE ( 580 ) ($) USD

YOU CAN REQUEST DIFFERENT MATERIAL BY PAYING THE DIFFERENCE.

4 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 8,182 USD

5 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 8,762 USD

6 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 9,342 USD

7_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 9,922 USD

8 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 10,502 USD

9 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 11,082 USD

10 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 11,662 USD

11_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 12,242 USD

12 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 12,822 USD

13_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 13,402 USD

14_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 13,982 USD

15_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 14,562 USD

16 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 15,142 USD

17 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 15,722 USD

18 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 16,302 USD

19_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 16,882 USD

20_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 17,462 USD

21_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 18,042 USD

22_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 18,622 USD

23 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 19,202 USD

24_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 19,782 USD

25 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 20,362 USD

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

RED COLOR ECONOMIC

YELLOW COLOR LUXURY

BLUE COLOR ULTRA LUXURY

GUZEL ELEVATOR MATERIALS SALES MARKET

LUXURY ELEVATOR MATERIAL PRICE LIST

MANUFACTURING PAYMENT IS CASH IN ADVANCE.

MATERIALS ARE DELIVERED EX FACTORY.

PRODUCTS AND PARTS ( 3 YEAR WARRANTY)

OUR FACTORY WILL DELIVER FROM IZMIR GAZIEMIR.

Address: Vatan Cad. Menderes Mah. NO; 49 / A Sarnıç / GAZİEMİR / İZMİR

YOU CAN ASK VIA WHATSAPP A PRICE FOR THE PRODUCTS AND BRAND FEATURES

SAVE OUR PHONE NUMBER Whatsapp: 90 535 234 67 00 && 90 531 494 70 70

www.asansoronlinesatis.com

www.guzelasansor.com

GENERAL MANAGER: PAŞA TAT

A3 CE TSE CERTIFIED 81_ 20. OUR PRICE

WITHOUT GEARLESS, DIFFERENCE 2170 ($)

NOTE: FLOOR STATION PRICE DIFFERENCE ( 721 ) ($) USD

YOU CAN REQUEST DIFFERENT MATERIAL BY PAYING THE DIFFERENCE.

LUXURY PRICE LIST ELEVATOR MATERIALS SALES

4 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 9,037 USD

5 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 9,758 USD

6 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 10,479 USD

7_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 11,200 USD

8 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 11,921 USD

9 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 12,642 USD

10 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 13,363 USD

11_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 14,084 USD

12 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 14,805 USD

13_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 15,526 USD

14_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 16,247 USD

15_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 16,968 USD

16 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 17,689 USD

17 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 18,410 USD

18 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 19,131 USD

19_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 19,852 USD

20_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 20,573 USD

21_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 21,294 USD

22_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 22,015 USD

23 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 22,736 USD

24_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 23,457 USD

25 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 24,178 USD

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

RED COLOR ECONOMIC

YELLOW COLOR LUXURY

BLUE COLOR ULTRA LUXURY

GUZEL ELEVATOR MATERIALS SALES MARKET

ULTRA LUXURY ELEVATOR MATERIAL PRICE LIST

MANUFACTURING PAYMENT IS CASH IN ADVANCE.

MATERIALS ARE DELIVERED EX FACTORY.

PRODUCTS AND PARTS ( 3 YEAR WARRANTY)

OUR FACTORY WILL DELIVER FROM IZMIR GAZIEMIR.

Address: Vatan Cad. Menderes Mah. NO; 49 / A Sarnıç / GAZİEMİR / İZMİR

YOU CAN ASK VIA WHATSAPP A PRICE FOR THE PRODUCTS AND BRAND FEATURES

SAVE OUR PHONE NUMBER Whatsapp: 90 535 234 67 00 && 90 531 494 70 70

www.asansoronlinesatis.com

www.guzelasansor.com

GENERAL MANAGER: PAŞA TAT

A3 CE TSE CERTIFIED 81_ 20. OUR PRICE

WITHOUT GEARLESS, DIFFERENCE 2300 ($)

NOTE: FLOOR STATION PRICE DIFFERENCE ( 870 ) ($) USD

YOU CAN REQUEST DIFFERENT MATERIAL BY PAYING THE DIFFERENCE.

ULTRA LUXURY PRICE LIST ELEVATOR MATERIALS SALES

4 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 10,355 USD

5 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 11,225 USD

6 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 12,095 USD

7_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 12,965 USD

8 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 13,835 USD

9 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 14,705 USD

10 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 15,575 USD

11_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 16,445 USD

12 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 17,315 USD

13_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 18,185 USD

14_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 19,055 USD

15_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 19,925 USD

16 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 20,795 USD

17 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 21,665 USD

18 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 22,535 USD

19_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 23,405 USD

20_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 24,275 USD

21_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 25,145 USD

22_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 26,015 USD

23 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 26,885 USD

24_ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 27,755 USD

25 _ Floor Stops Elevator.Full Materıals ($) 28,625 USD

 

 

 

Albania Tregu i Ashensorit të bukur +90 531 494 70 70 Shitje me pakicë materiale Shitja me pakicë me shumicë Të specializuara Kompanitë e pjesëve me aftësi të kufizuara Njerëz me aftësi të kufizuara Hotel Moncharz Stretcher Hotel automatik 3000 2000 1000 kg 800 kg 630 320 Kg 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 42 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 Dyqanet e qëndrueshme me kate të plota Shitësit e pjesëve të këmbimit Pricesmimet 1 ton Numri i fluksit gravitiv të gdhendur protaş volpi cf zf ac ayk 75 kw ingranazhe ingranazhesh ingranazhe subliminal ublzbek jupa hark nagel akay eker astek mekanik mekanik mp rreh dhe materiale shtëpiake inox petëzuar 90 lik 50 si dhe në sipërfaqen e butonit të prekjes gjysëm litari në sipërfaqe u rrit kayarec rritur kuarcz wiserol expander zera tuna butkon sefax Atasay Control Panels Control Card Arcode Ae Lift Senda ilift frcon Mitsubishi meiden Arkivi Asr Yaskawa Siemens Astar Teco mam konel Aselron targetsan prosis A ybey Arem Board Brain Adrive Arkel Mikrolift Adrive Terminal Handheld Sisteme të Njohjes Reduktimi Pafundësisht Redaktues Arcode akrobat me konflikte të përputhshme me optima targettsan mikel aselron ak-ka flexibil turen mks elitplus sanka nergiz duke përfunduar në dyshemenë deri në dyshemenë e zezë emerson fsp makelan link smalt lotta tromp ida demas fermator civilizuar dhe tkurrje ascension vini lartadoors merih lissalift lotta ida 6lik 10luklar çelsan asil izmit erciyes besimi rregullatori kosker limas elko duke kërkuar haskon frontsa sonar molik weco erden centa montim sensori i frenave sensori i frenave shofer duke kërkuar mbrojtje bar-si elko dhe kontakte për makinerinë federale siemens schneider njësi frekuencash harku yaskawa medelift zetadayn 3bf mik-el sto fuji frenic aelift mik-el md 2012 vacon motor adrive akka ekuator iastar optidrive delta encoder alas varium veston okka odka n be-sa normë karabulut balsam industri ofertë formë formë ciler riparim teknik kabllor derë kabina shitje në internet shina panel nënkontraktorë limpomp naftës rregullator makinë makinë peshë kuti bllokohet plating rregullim shkallë hidraulike pistoni regsan ashensor rregullator rregullues pushbutton sistem bord kontrolli nënkontraktorë rul automjeteve Blloqe kremeri Makinat çeliku Dubel ofron ofertë Ndërrimi i firmës kabllore Sineray Tavanet Bazat Pika e vidhosjes së vidhave 81-20 A3 Tregtarët e raketave Reğsan Rregullatori i Strehimit Reflektori i Pulley Parashutë Kontaktoni me rondelë Pesha Kornizat Mbërthecni firmën e kabllove Sineray Tavanet Lloji Limit Limit Cork Stop Bottomomator Barit i Transportit Assortment Flange Kramer i Autorizuar Vendosja e sipërme e kangjellave Instalimi i frenave Instalimi i shpejtësisë së ndarjes së pajisjes së shpejtësisë Ndarësi i kazanit Pistoni Lympomp Udhëzues Si Handrail Lidhje me Ujore Llojet e Shpëtimit ajo fllanxhë lirpompë kufiri mbyllës mbyllës shufër amortizues skate thonjsh cilësore uji buton pjatë spital spital flexsibil qilim strehimi të qëndrueshëm të ndriçimit pranveror barit rregullues kantilever paketë tub prodhimi të përparuar mirë kuti terminal i avancuar mirë dhe etiketë sistemit master certifikatë revizion rishikim visuals tarifat e sistemit të sistemit panoramik makinerinë shënuar pajisje buton prestar kat kat bllokohet diktatori vendos shitësit më të lirë të shiritave të pacientëve nga forma prodhuesi prodhues të sistemit të çmimit të ashensorit ngritës shitës me shumicë mbajtës të raketave instaluesin e kartave të fiksimit Material për të gjitha vendet Tiran Dıraç Debre Durres Avlonya Elbasan Ergiri İşkodra Görice Fier Kamza Berat Bihleşke Pogradec Konispol Kavalye Rrëshen Rreshen Saranda Akçahisar Lushnja Kökes Milot Leş Laç Tepedelen Tiranë Durrës Vlorë Elbasan Shkodër Korçë